در قسمت اول آشنایی با اصطلاحات شبکه، شما با تعدادی از این اصطلاحات و نکات آشنا شدید. حال در این مطلب آموزشی قسمت دوم این این اصطلاحات را آماده کرده ایم.
DNS
مخفف عبارت Domain Name System میباشد. وظیفه این سیستم این است که برچسبها و دامنههایی که تنها توسط انسانها قابل خواندن میباشد را به یک IP آدرس تبدیل کند.
تصور کنید که شما در مرورگر خود، آدرس sarzamindownload.com را وارد میکنید. پس از فشردن کلید Enter برای ورود به این وبسایت، کامپیوتر شما، به DNS درخواستی ارسال میکند و در جواب، آدرس IP این وبسایت در اختیار کامپیوتر شما قرار خواهد گرفت و در نهایت وبسایت بارگذاری خواهد شد.
بصورت پیشفرض، شما به DNSهای ISP خود متصل هستید. اما میتوانید از DNSهای شرکتهای دیگر همانند OpenDNS استفاده نمایید.
Ethernet
وقتی که کامپیوتر شما از طریق کابل یا سیم به دستگاهی متصل است، درواقع شما به پورت Ethernet وصل هستید. یک کابل شبکه، در یک درگاه در کنار لپتاب که با نام Ethernet مشخص است، وصل میشود.
Network Interface / Network Adapter
اتصال شما به یک شبکه بصورت WiFi و Ethernet و یا یک Network Interface میباشد. اگر شما بصورت همزمان به یک شبکه هم از طریق Ethernet و هم از طریق WiFi متصل شوید، هر کدام از Network Interface های شما دارای یک IP منحصر به فرد خواهند شد.
Network Interfaceها همیشه دلالت بر یک سختافزار در پشت زمینه نیست. بلکه حتی نرمافزارها نیز میتوانند Network Interface را ایجاد کنند؛ مثل نرمافزارهای مجازی ساز VirtualBox.
طبقه بندی: مقاله، اموزشی،
برچسب ها: آشنایی با اصطلاحات شبکه (قسمت دوم)، در قسمت اول آشنایی با اصطلاحات شبکه، شما با تعدادی از این اصطلاحات و نکات آشنا شدید. حال در این مطلب آموزشی قسمت دوم این این اصطلاحات را آماده کرده ایم. DNS مخفف عبارت Domain Name System میباشد. وظیفه این سیستم این است که برچسبها و دامنههایی که تنها توسط انسانها قابل خواندن میباشد را به یک IP آدرس تبدیل کند. تصور کنید که شما در مرورگر خود، آدرس sarzamindownload.com را وارد میکنید. پس از فشردن کلید Enter برای ورود به این وبسایت، کامپیوتر شما، به DNS درخواستی ارسال میکند و در جواب، آدرس IP این وبسایت در اختیار کامپیوتر شما قرار خواهد گرفت و در نهایت وبسایت بارگذاری خواهد شد. بصورت پیشفرض،
ممکن است یک روز که می خواهید کامپیوتر خود را روشن کنید متوجه شوید که کامپیوتر روشن نمی شود! اولین چیزی که وارد ذهنتان می شود این است که چطور متوجه شوم مشکل از کجاست؟
این اتفاق برای اکثر افرادی که با کامپیوتر کار می کنند افتاده است. وخامت اوضاع وقتی مشخص میشود که شما کار ضروری با کامپیوتر خود داشته باشید و روشن نشود! ما در این مطلب آموزشی سعی کردیم با استفاده از تجارب مختلف در مورد این مسئله راه کارهای مناسبی برای شما ذکر کنیم.
برای رفع مشکل روشن نشدن کامپیوتر، لازم نیست که یک تعمیرکار حرفه ای باشید. این مشکل در 90 درصد موارد توسط خود شما و بدون نیاز به هیچ کمکی قابل برطرف کردن است. پس اعتماد به نفس داشته باشید و نکات مهم این مقاله استفاده کنید.
باتری لپ تاپ به لحاظ تامین برق مورد نیاز بسیار آسیب پذیر می باشد و باید شما به عنوان صاحب لپ تاپ بدانید که چطور باید از این قسمت استفاده کنید تا کمتر آسیب ببیند.
باتری لپ تاپ از سلول هایی با نام Li-ion تشکیل شده است که با توجه به ظرفیت باتری و مدل لپ تاپ، تعداد و مشخصات این سلول ها متفاوت خواهد بود. شاید بسیاری از افراد فکر کنند که تمامی مشکلات یک باتری با تعویض این سلول ها قابل حل خواهد بود، اما باید بدانید که این کار به هیچ وجه آسان نیست.
آیا شما هم مجبورید مدت زیادی برای بوت شدن ویندوز خود صبر کنید؟ برای بسیاری از کاربران اتفاق افتاده است که بخواهند کامپیوتر خود را روشن یا ریستارت کنند و طولانی شدن زمان بوت، آنها را کلافه کند. شاید برای بعضی این انتظار عادی باشد، اما برای اکثر کاربران غیر قابل تحمل است و دوست دارند که کامپیوترشان هر چه سریعتر Boot شود.
برای افزایش سرعت بوت ویندوز راه هایی بسیاری وجود دارد. در این مطلب آموزشی برخی از مواردی که بیشتر تاثیر گذار هستند را برای شما آماده کرده ایم.
1. BIOS را دستکاری کنید
وقتی شما کامپیوتر خود را می خرید، BIOS آن طوری تنظیم شده است که کارها را برای شما آسان تر کند، اما وقتی دیگر نیازی به برخی از این تنظیمات ندارید می توانید آنها را غیر فعال کنید.
اگر در آغاز بوت شدن کلید DEL را به صورت ممتد فشار دهید دارید (یا هر کلید دیگری که برای ورود به Setup باید نگه دارید)، می توانید گزینه Quick Boot را فعال کنید و هارد دیسک را اولویت اول بوت خود قرار دهید.
تنظیمات Quick Boot آزمایش هایی که کامپیوتر در بوت شدن انجام می دهد را غیر فعال می کند و دستکاری اولویت بوت باعث می شود کامپیوتر دنبال CD یا درایو های دیگر برای بوت شدن نگردد و مستقیماً به سیستم عامل رجوع کند. طبیعتاً اگر بخواهید از CD بوت کنید، باید تنظیمات اولویت را به حالت اول برگردانید.
2. برنامه هایی را که در Startup اجرا می شوند مرتب کنید
یکی از راه هایی که کاربرد زیادی دارد و واقعاً بوت شدن را سریع تر می کند این است که برنامه های غیر ضروری که با سیستم عامل اجرا می شوند را از لیست Startup حذف کنید.
برای این کار در قسمت Run یا قسمت جستجوی استارت منو عبارت msconfig را وارد کنید و در System Configuration، قسمت Startup را انتخاب کنید.
لیستی که مشاهده می کنید به شما می گوید که هر برنامه چه کاری انجام می دهد و با توجه به آنها شما می توانید تصمیم بگیرید کدام برنامه ها را حذف کنید.
3. سرویس های ویندوز را که در Startup اجرا می شوند به تأخیر بیندازید
بسیاری عقیده دارند غیر فعال کردن سرویس ها از msconfig باعث افزایش سرعت بوت بشود، اما این کار مشکلات زیادی به همراه دارد.
با این حال شما می توانید سرویس های خاصی را به تأخیر بیاندازید تا کامپیوتر سریع تر بوت شود و بعداً به راه اندازی این سرویس ها بپردازید. به هر حال شما به همه این سرویس در لحظه بوت شدن نیاز ندارید